Et helt nytt nettbrett-magasin for iPad og Android – nå tilgjengelig i App Store og Google Play!

Woosh er en nyvinning i norsk medieverden. Dette er et fullstendig digitalt magasin som kommer ut på iPad og Android-nettbrett.

 

Bladet har ingen papirbasert variant – det er digitalt, og bare det.

 

Woosh handler om skjæringspunktet mellom teknologi og livsstil. Vi skriver for deg som heller vil vite hva teknologien kan gjøre, enn å vite hvor mange prosessorkjerner den har. Samtidig kommer vi til å gi deg dybdeinformasjon om de viktigste tekniske detaljene hvis du ønsker å vite mer – vi er tross alt teknofile hele gjengen. 

 

Innholdsmessig kommer du til å finne artikler om alt fra ny kjøkkenteknologi, hvor smart en smart-TV egentlig er, de siste mobiltelefonene, og om Apples iPad er lettere å bruke enn de nye nettbrettene fra Microsoft. Kanskje du har tenkt deg et nytt vinskap? Vi kommer til å fortelle deg hvilke funksjoner det er viktig at et slikt skap har. Samtidig forteller vi deg hvilke små høyttalere du bør satse på til nettbrett eller mobiltelefon. Kort sagt alt som rører seg i den teknologiske verden.

Nevnte vi forresten robotstøvsugere og 3D-skrivere til hjemmebruk? Dette er bare et lite utvalg, i månedene fremover kommer det en strøm av artikler som vil både glede og informere. Sikkert irritere også.

 

Vi er overbevist om at dette er fremtidens format for magasiner og blader. Vi tror dette vil gi deg leseglede og en mengde ny kunnskap. Vi tror du blir klokere og kommer til å gjøre bedre valg når innkjøp skal gjøres. Vi lover å gjøre vårt beste for at Woosh skal bli interessant uansett om du er mann eller kvinne, gammel eller ung, eller bare litt nyskjerrig. Ikke minst håper vi at du som leser kommer til å ha det like morsomt som vi som lager magasinet har det.

 

Vi vil veldig gjerne høre hva du synes, og hva du vil vi skal skrive mer om. Send oss en mail, si fra på Facebook, send oss en Tweet og ikke minst – Last ned føste utgave av Woosh! Den er helt gratis.

 

Velkommen som leser og velkommen til fremtiden.

Velkommen til fremtiden

Hvem er Woosh?

Hvor er Woosh?

 • Gisle Orlund  Ansvarlig redaktør

  20 års fartstid som teknologi-journalist og redaktør fra blant annet Computerworld, PC World Norge og DigitalWorld. I tillegg frilansjournalist i mange av Norges største teknologimagasiner. Erfaring fra radio og tv. En av Norges mest erfarne teknologi-journalister.

 • Stig Øyvann  Teknologiredaktør

  Nesten 10 år som teknologijournalist i blant annet DigitalWorld, PC World Norge, Nettverk & Kommunikasjon, teknofil.no og Inside Telecom. Erfaring fra TV. Har vært redaktør for Nettverk og Kommunikasjon i nærmere to år. Utdannet ingeniør fra Bergen Ingeniørhøgskole, og har 15 års fartstid fra it-bransjen.

 • Arnie Stalheim  Livsstilsredaktør

  20 års fartstid innen IT-bransjen og IT-pressen. Journalist i både PC World og Computerworld, samt redaktør av Nettverk & Kommunikasjon. Også medforfatter av fagboken Innføring i Nettverk-infrastruktur. Medgründer og redaktør av mat- og drikkenettstedet Art of Taste, solgt til Hjemmet Mortensen. Senest freelance vinanmelder, teknologiskribent og medierådgiver. Lang erfaring med både print og nett, samt radio, TV og events.

 • Morten Gulden  Art Director

  15 år som journalist i blant annet PC World Norge, Digitalworld, Forbrukerelektronikk og Teknisk Ukeblad. Har jobbet som webdesigner i en årrekke, og har i tillegg vært nettredaktør for mdg.no de siste par årene.

 • Simen Håkonsen  Grafisk Designer

  12 års fartstid som grafisk designer/AD i blant annet Teknisk Ukeblad/Forbrukerteknologi, diverse bokforlag (Taylor & Francis, Hodder & Stoughton) og designbyråer i London. De siste årene har jeg jobbet som freelancer i Norge/England. Jeg har Bachelorgrad fra Ravensbourne College of Design & Communication (London) og ettårig grunnkurs i Design fra Merkantilt Institutt (Oslo).

 • Sturla E. Haukebø  Salgs- og markedssjef

  20 års fartstid innen salg. Utdannet Sivilmarkedsfører fra NMH/BI, har de senere år jobbet innen teknologisegmentet. Har jobbet som prosjektleder/KAM  for Hardware Online, samt vært produktsjef for både Teknofil og PCworld.no. Har utmerket seg som en kreativ kraft på den kommersielle siden. Sturla er også teknolog, har har blant annet vært i verdenstoppen innen overklokking (trimming av PC med blant annet flytende nitrogen).

 • Morten Kristiansen  Daglig leder

  18 års fartstid som journalist, redaktør og publisher i blant annet Computerworld, IDG Magazines Norge og Hegnar Media. Utdannet Siviløkonom fra NHH. Erfaring med magasiner, aviser og digitale medier.

Woosh gis ut av

1

Copyright © 2012 Loop Media Norge AS - Frydenbergveien 48, 0575 Oslo